Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ


Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 μια μέρα σημαδιακή για κάθε φίλαθλο του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο...μία μέρα όπου θα μείνει στις μνήμες μας ως η μέρα όπου άρχισαν να μπαίνουν τα θεμέλια στα όνειρα του κάθε παοκτσή για ένα προπονητικό κέντρο,ένα όνειρο που τα προηγούμενα χρόνια φαινόταν σαν όνειρο απατηλό αλλά η διοίκηση Ζαγοράκη το είχε σαν έναν από τους πρώτους στόχους που έπρεπε να πετύχουν γιατί όλες οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με γερές βάσεις όπου είναι το προπονητικό κέντρο και μετέπειτα ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η κατασκευή του νέου σύγχρονου γηπέδου στην ομάδα μας γιατί η Τούμπα πλεόν είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τα όνειρα και την τρέλα μας και για το καλό όλων μας θα πρέπει το συντομότερο να βρεθεί η φόρμουλα για να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου.
Σήμερα επίσημα ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία του πρώτου μας μεγάλου στόχου του προπονητικού κέντρου στην Νέα Μεσήμβρια σε ένα χώρο 75στρ. εκεί όπου σε πρώτη φάση θα κατασκευαστούν 7 γήπεδα όπου στο ένα θα αγωνίζεται η Β΄ομάδα και κάποια αποδυτήρια και σιγά σιγά θα γίνουν μετέπειτα και ξενώνες κυλικείο γραφεία γυμναστήριο και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για parking.
Παρών σήμερα ήταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης με όλα τα μέλη της διοίκησης καθώς και ένας από τους βασικούς χρηματοδότες ο Βασίλης Σεργιαννίδης.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δήλωσε σχετικά με την έναρξη δημιουργίας του αθλητικού μας κέντρου΄΄Ηταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ το αθλητικό κέντρο και αυτό το στοίχημα έπρεπε να γίνει.Βασικός χρηματοδότης είναι ο κόσμος, ο Βασίλης Σεργιανίδης και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που μας βοηθούν. Θα πάμε βήμα-βήμα και μακάρι να υλοποιηθούν γρήγορα τα σχέδια. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι έτοιμο το κέντρο για να είμαστε εδώ στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά΄΄

Υγ.Τα θεμέλια για τα όνειρα μας σιγά σιγά μπαίνουν σε όλα τα θέματα....και στα διοικητικά και στα ποδοσφαιρικά μεταγραφικά και παντού ο κόσμος πλέον έχει όραμα και εμπιστοσύνη σε αυτούς που είναι μπροστά και ο δρόμος για την κορυφή μόνο έτσι είναι εφικτός.

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ANAKOINΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPERLEAGUE


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.......

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε χθεσινά δημοσιεύματα που προσάπτουν διάφορα κωλύματα στον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Δημοσιεύματα που επικαλούνται ως πηγή τους την Superleague, οι επικεφαλείς της οποίας ανέλαβαν με...πλήρη εχεμύθεια να συζητήσουν το θέμα των αδειοδοτήσεων με τους αρμόδιους της ΕΠΟ.

Ως εκ θαύματος η εχεμύθεια πήγε αφενός περίπατο και στη θέση της ήρθε η παραγωγή ανασφάλειας στον φίλαθλο κόσμο σχετικά με την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επειδή οι επιτελείς της Superleague φαίνεται για πολλοστή φορά να αντιμετωπίζουν ελαφρά τη καρδία θέματα σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουμε να διαμηνύσουμε τα εξής:

- Αν τα δημοσιεύματα –που μάλιστα επικαλούνται απερίφραστα ως πηγή τους τη Superleague- είναι ψευδή, οφείλει η Λίγκα να τα διαψεύσει άμεσα και επίσημα, πριν προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στην εικόνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Πρωταθλήματος κατ’ επέκταση.

- Αν όντως τα δημοσιεύματα προκύπτουν από διαρροές μέσα από την Superleague, οι επιτελείς της τελευταίας οφείλουν να βρουν τον «ποντικό» και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Οποιαδήποτε άλλη πράξη θα θεωρηθεί από εμάς ως συνενοχή στην προσπάθεια σπίλωσης της αξιοπιστίας μας.

Όσο δε αφορά το θέμα της αδειοδότησης, ας έχουν υπόψιν οι φίλαθλοί μας ότι η προσπάθεια που από κοινού καταβάλλουμε για την αγωνιστική, μα κυρίως την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν ώστε να στερηθεί από τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Ο φάκελος του ΠΑΟΚ είναι από τους πληρέστερους που έχουν κατατεθεί σε όλα τα επίπεδα και μετά από αρκετά χρόνια δεχόμαστε συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας.

Η αδειοδότηση δεν θα έρθει φυσικά χαριστικά, παρά τις προσπάθειες όσων διαδίδουν το αντίθετο για να μας κάνουν να αισθανθούμε... «υπόχρεοι» (!) ή για να πουλήσουν εκδούλευση στους ανταγωνιστές μας.
source''http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20090225133421406''

Αυτή ήταν η απάντηση της Παε στην superleague και σε όλους αυτούς που προσπαθούν πισώπλατα άλλη μια φορά να δημιουργήσουν θέμα και είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο έχουν γνώση οι φύλακες για όλα αυτά που σχεδιάζετε γιατί πλέον είμαστε συσπειρωμένοι και αυτό σας πονάει άλλους λιγότερο βλέπε νότο και άλλους περισσότερο κατά ανατολικά μεριά.....
Αλήθεια αν το ματσάκι στην cheese arena είχε νικητή γιατί κάτι μου λέει ότι ο εχθρός θα ήταν ένας λιγότερος?

Τιμή και δόξα στον creator του
όσα δεν φτάνει η αλεπού....τα κάνει κρεμαστάρια....

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26.Φεβ.2009 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη εργασιών του Αθλητικού Κέντρου της ομάδας στη Ν. Μεσημβρία. Διαβάστε περισσότερα....

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΓΑΝΙ


Η μεγάλη μάχη πλησιάζει και όλοι σιγά σιγά ετοιμάζονται να πάρουν θέση και άλλοι να πάρουν τα μέτρα τους....
Τετάρτη 4 Μαρτίου είναι η μέρα σταθμός για τη φετινή χρονιά όπου παίζεται ο μεγάλος μας στόχος που είναι η πρόκριση στον τελικό και μετέπειτα η κατάκτηση του τροπαίου μέσα στο ΟΑΚΑ όπου αυτό που θα γίνει δεν θα έχει προηγούμενο καθώς το αλλάξτε πόλη ασπρόμαυρη είναι όλη θα ακούγεται σε όλη την Αθήνα που θα κουνιέται συθέμελα από 25.000 Παόκια.......
Το ζέσταμα ξεκινάει την κυριακή στην Νέα σμύρνη όπου για άλλο ένα παιχνίδι ο κόσμος μας θα δώσει δυναμικό παρών παρά τα μόλις 500 εισητήρια που πήραμε...σσσσσσσσ τα υπόλοιπα από κοντά στην σμύρνη εκεί που το πεταλάκι θα γίνει ασπρόμαυρο από άκρη σε άκρη γιατί εμείς τι να κάνουμε το χουμε μέσα μας όσα χαρτάκια παίρνουμε να γίνονται τα μαγικά και να πηγαίνουμε περισσότεροι άσχετα αν άλλοι όσα πάρουν επιστρέφουν τα μισά και όλοι την εβδομάδα λένε στα ράδια ανακοινώσεις προπαγανδιστικές ανάλογες των πολιτικών....Δυστυχώς εμείς δε γουστάρουμε τα λόγια αλλά τις πράξεις και η πράξη είναι στο γήπεδο νέας σμύρνης την κυριακή στις 16.45
Σημαντικότατο παιχνίδι που πρέπει και θα το πάρουμε με σκόπο να ξεφύγουμε απο το πιθανό στραβοπάτημα του βαζελουά που παίζει στο τηγάνι και να αποκτήσουμε πλεονέκτημα στη μάχη της κατάταξης για τα play off που θα δώσουμε την μεγάλη μάχη για την έξοδο στο champions league.
Απουσίες για άλλη μια φορα αρκετές αλλά η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί όρθια οπουδήποτε αρκεί να πάρει στα σοβαρά το παιχνίδι γιατί κακά τα ψέματα όλοι έχουν στο μυαλό τους το ματς στο τηγάνι.
Δεδομένες είναι οι απουσίες του Ιλια Ιβιτς(κάρτες)Πάμπλο Γκαρσία(ντιε)και από εκεί και πέρα ανάλογα την κατάσταση του Μάρκος Αντόνιο και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θα φανεί αν θα μπουν στην αποστολή ή αν θα προφυλαχτούν για το κύπελλο.

Υγ.Πάμπλο.....επιβάλλεται να σηκωθείς και το ξες καλύτερα από όλους μας.

Υγ2.Κάτι μου λέει σε 1 μήνα τα mail πάλι θα πάρουν φωτιά αλλά έχουν γνώση οι φύλακες,τα όργανα έχουν αρχίσει παρασκηνιακά για αρχή και αναμένουμε την συνέχεια,προτείνουμε να αρχίσετε μαθήματα ecdl
εντατικά γιατί έρχεται η μέρα που θα δωθεί το σύνθημα εκκίνησης και δεν πρέπει να πιαστείς απροετοίμαστος γιατί εγώ σε περιμένω......

Υγ3.ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλέον σε ευρωπαικά πρότυπα όλα τα κομμάτια που την απαρτίζουν.......
Διοικητικό.....ποδοσφαιρικό.....σκάουτινγκ...μεταγραφές και και και....η συνέχεια στις επίσημες ανακοινώσεις όταν έρθει η ώρα για το καθένα ξεχωριστά!

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ


Το αποτέλεσμα γνωστό όπως και ο πελάτης...Π.Α.Ο.Κ.-Ηρακλής 1-0 με σκόρερ τον Πάμπλο Κοντρέρας στο 79΄ σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας δεν έπαιξε όπως θα περιμέναμε αλλά σημασία έχει στο σημείο που έχουμε φτάσει να παίρνουμε τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς και απλά κάθε φορά να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι με μερικούς για παραπάνω από 1-2 μέρες έστω και αν το αρρωστημένο τους μυαλό τους κάνει να ονειρεύονται διπλά στην Τούμπα και να τους κάνει να πιστέυουν ότι θα έρθουν να μας σπάσουν το αήττητο γιατί εσύ μικρέ έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να μπορείς να βγάζεις γλώσσα και θέλει μεγάλα καρύδια για να περάσεις από την Τούμπα και αυτό δεν γίνεται ποτέ στο μπλα μπλα όπως μάθατε από τους άτιτλους αλλά γίνεται με πράξεις στις οποίες είστε άμπαλοι γιαυτό λοιπόν βολευτείτε άλλη μια χρονιά με ένα διπλό σουβλάκι και αφήστε τα διπλά στα λόγια.
Για αυτόν που ντύθηκε σήμερα χασάπης να πω τι?ότι έβγαλε τον Πάμπλο εκτός γηπέδων για αρκετές μέρες και από πάνω ζητούσε και τα ρέστα?ή ότι έμεινε στον αγωνιστικό χώρο 90΄και χτύπησε και τον Μούσλι,αλήθεια έτσι γιατί δεν έπαιξες με τον gay και τους λαγούς?μήπως γιατί και σένα σου είπανε ότι αυτό είναι το ματς της χρονιάς και ότι σε αυτό το γήπεδο πρέπει να βγάλεις ότι σκληρότητα διαθέτεις?
Με τον κομπλεξισμό που σας διακρίνει μια ζωή θα είστε στάσιμοι και μια ζωή θα κουβαλάτε κόμπλεξ κατωτερότητας γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τους 2 πιο σοβαρούς τραυματισμούς μας τους είχαμε από τους 2 συμπολίτες...τίποτα δε γίνεται τυχαία.Αρρωστημένο μυαλό που το μεταδίδεται και στους παίκτες σας και οι δύο κάνοντας τους να πιστέυουν ότι η τούμπα και ο ΠΑΟΚ είναι τεστ δυναμικότητας.
Δυστυχώς όμως αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν και στις τάξεις των οπαδών μας γιατί αυτή η κατάντια της κούτρας πρέπει επιτέλους να σταματήσει γιατί εσύ που έμαθες έτσι δεν αγαπάς τον ΠΑΟΚ αγαπάς την βλαχομαγκιά και γουστάρεις να λες ότι μπήκα στην τούμπα κούτρα εσύ λοιπόν να ξες ότι αυτό που αγαπάς το πληρώνεις για να το δεις γιατί τα ταμεία μας από τα λεφτά μας γεμίζουν και όχι από τις βλαχομαγκιές,αλλά ξέχασα για να με καταλάβεις θα πρέπει να είσαι νηφάλιος από πολλά.......και συ δυστυχώς δεν είσαι και το ξέρεις αλλιώς θα άφηνες τα μπουκάλια εκτός γηπέδου όπως και τα στριφτά ξες εσύ..και δεν θα συμμετέχεις κάθε φορά στον βλαχοδιαγωνισμό του ποιος θα πετύχει με ένα μπουκάλι έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή γιατί αν νομίζεις ότι με όλα αυτά δείχνεις την αγάπη σου για την ομάδα απλά γελιέσαι γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι 19,154 άτομα που πήραμε διαρκείας να μας θεωρείς χαζούς επειδή εσύ μπαίνεις κούτρα και να πιστέυεις ότι εσύ που έχεις τα λέιζερ και πετάς τα μπουκάλια ότι είσαι πιο μάγκας από εμάς που πάμε να φωνάξουμε για αυτό που αγαπάμε.
Ούτε είναι μαγκιά να πας να κάνεις τσαμπουκάδες και να χτυπάς έναν σεκιουριτά της παε που πάει να κάνει την δουλειά του με το να σε αποτρέψει να μπεις μέσα στο γήπεδο και να τον έχεις μετατρέψει σε σάκο του μποξ.
Το μόνο που σας έμεινε για να ολοκληρωθείτε σαν μάγκες είναι να ψωνίζεται κούτρα και από την μπουτίκ..τότε πιστεύω θα είστε ολοκληρωμένοι Παοκτσήδες.
Αρρωστημένο μου μυαλό ποτέ δεν θα ησυχάσω........

Υγ.Luis τα κεριά που άναψες.....πιάσαν τόπο...Δυσυχώς.

Υγ2.Αλλη μια φορά αποδείξατε ότι sold out δεν κάνετε ούτε στα 1.300 χαρτάκια
700-800 άτομα αυτοί είστε....
1000 χρόνια ηρακλής ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας που πρέπει και θα πάρουμε πάση θυσία με σκοπό μα μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και μέσα στο κυνήγι της 2η θέσης.
Αντίπαλος μας ο συμπολίτης όπου άρχισε να κολάει τα μικρόβια της αρρώστιας των ονείρων και των δηλώσεων μιας αρρώστιας που τα πρώτα της κρούσματα εδώ και χρόνια παρουσιάζονται στη γειτονιά του Κλεάνθη.
Έτσι λοιπόν σιγά σιγά οι προπαγάνδα έφερε αποτελέσματα όχι όμως όπως θα περίμεναν οι οπαδοί του Κλεάνθη αλλά αποτελέσματα μίμησης και δημιουργίας νέων κυνηγών φαντασμάτων!
Πρώτο κρούσμα παρουσιάστηκε στη διοίκηση της ομάδας όπου έγινε η δήλωση ότι του χρόνου η ομάδα θα πάει για κατάκτηση του κυπέλλου...ε?ποιος?που?πότε?
Ναι το ακούσαμε και αυτό....
Κοινός παρανομαστής ότι έχουμε ταύτιση απόψεων μεταξύ των προέδρων των συμπολιτών απλά κάποιος θα πρέπει να κάνει πίσω γιατί το τρόπαιο θέλει μόνο έναν να το σηκώσει και θεωρητικά θα πρέπει να κάνει πίσω ο Κλεάνθης μετά τα απανωτά κύπελλα που έχει σηκώσει βάση δηλώσεων για να σπάσει και το κατεστημένο του στο θεσμό του κυπέλλου.
Συμπέρασμα....ο μεν πρώτος σκορδίζει και ο δεύτερος δημιουργεί αντίγραφα του.
2ο κρούσμα Οι δηλώσεις του προπονητή του γηραιού ότι θα τελειώσουν από εδώ και μπρος το πρωτάθλημα αήττητοι..επ!έπεσε κανείς?
Το κακό μεγαλώνει κάποιος να τους σώσει.....
Κοινός παρανομαστής ότι πλέον έχουμε ταύτιση απόψεων και στο θέμα των προπονητών των 2 συμπολιτών απλά το μόνο ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι ποια ομάδα από τις 2 θα πετύχει και τα περισσότερα γκολ μιας και φημίζονται για τα ρεκόρ επιθετικής δυστοκίας έτσι ώστε να δούμε στις λεπτομέρειες ποιος θα είναι ο ηθικός πρωταθλητής στην ισοβαθμία των αήττητων.
Συμπέρασμα..ο μεν πρώτος πήρε την απόφαση να κοντραριστεί στα ίσα με το αχτύπητο δίδυμο Παιτέρη των αιώνιων πρωταθλητών των δηλώσεων τη στιγμή που τα αδέρφια Παιτέρη έχουν πετύχει τους στόχους τους και πλέον παραδίδουν μαθήματα ψησίματος σε μπυραρίες.
3ο κρούσμα και τελευταίο μιας και καλύψαμε την ταύτιση στα διοικητικά και στα προπονητικά το μόνο που έλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα και ήρθε ο έμπειρος παίκτης του γηραιού με τα αμέτρητα χρόνια εμπειρίας σε καυτές έδρες να δηλώσει ότι έρχεται να σπάσει το αήττητο της Τούμπας....πάλι πέσατε?
'Εκτακτη ανακοίνωση βγήκε λοιπόν από την παε ότι έρχετε ο παπαζάχος να καταργήσει τον νόμο της Τούμπας δηλώνοντας ότι και αυτοί θα πεθάνουν στο γήπεδο....τι μου θυμίζει αυτό....τι μου θυμίζει....
Μα φυσικά και παρόμοιες δηλώσεις είχαμε από τον Κλεάνθη όταν έρχονται κάθε χρόνο καβάλα στο άλογο αλλά στο τέλος των αγώνων πάντα βρίσκεται το άλογο καβάλα πάνω τους....
Δεν είναι κακό να έχεις πρότυπα...είναι κακό να κάνεις πράξη την αρρώστημένη συνήθεια των προπαγανδιστών και πλέον δυστυχώς και για σας αρχίζεται και έχεται πολλά κοινά σημεία....
Αλήθεια στην Τούμπα πόσοι τελικά έχουν πεθάνει μέσα στο γήπεδο και το απόρθητο κρατάει ακόμα?
Μήπως το μεταφορικό εδώ θα γίνει ο τάφος σας δημιουργήθικε από τις δηλώσεις σας και εν τέλει όλοι πεθαίνετε χωρίς αποτέλεσμα?
Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ότι δυστυχώς ένας νέος προπαγανδιστής γεννήθικε και είναι ο κλώνος του Κλεάνθη και μεγαλώνει με τα πρότυπα του σε όλα τα μέτωπα,διοικητικά προπονητικά και ποδοσφαιρικά.

Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ

ΥΓ.Ευχόμαστε στην ομάδα μας μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Μελλοντικό και αήττητο Κυπελλούχο και προπαντώς προσοχή στον Παπαζάχο που καταργεί τους νόμους της Τούμπας!

ΥΓ2.Αν λόγω των ημερών δεν έχει τι να βάλει η γριά στο καρναβάλι...
Ντυθείτε και εσείς κυπελλούχοι όπως και οι συμπολίτες για να είστε ίδιοι και σαν καρναβάλια.

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ


Για άλλη μια φορά θαυμάσαμε τον πρωταθλητή Ελλάδος που στην superleague έχει πάρει το πρωτάθλημα 8 αγωνιστικές πριν το τέλος με το και καλά απόρθητο κάστρο που στην Ελλάδα το συντηρούν εκτός από τους φροντιστές του γηπέδου και οι
Παμπορίδης,Ζωγράφος,Κουκουλάκης,Δαλούκας,Κάκκος,Χαραλαμπίδης,Σωκράτης, και όλοι οι άλλοι που απαρτίζουν την Ελληνική διαιτησία και τα αφεντικά του πρωταθλήματος που φτάνουν συχνά σε σημείο να παίρνουν την κατάσταση πάνω τους ακόμα και σε παιχνίδια με τον Βούλη την Ξάνθη την Τρίπολη για να κρατήσουν την αγαπημένη τους ομάδα πρώτη με διαφορά και να χουν να γράφουν οι φυλλάδες που απευθύνονται σε πρόβατα για απόρθητα κάστρα και πράσινα άλογα .
Η θεία δίκη στην ακατανόμαστη ομάδα έρχετε ως συνήθως στην ευρώπη εκεί που πάντα όλα πληρώνονται και μας χαρίζει ώρες γέλιου και ηδονής.
Γιατί εσείς που έχετε στα χέρια σας τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχετε κάνει αυτή την ομάδα όποτε σέρνεται να αρχίζει τα μακροβούτια και να κερδίζει το ένα φάουλ μετά το άλλο όπως και τα πέναλτι και μετά να μιλάτε για αιώνιους πρωταθλητές για κάστρα και παλάτια και ιστορίες Γαλλικής μυθολογίας.
Άλλη μια φάπα λοιπόν ήρθε να δείξει την γύμνια σας και την γύμνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου όταν ο πρωταθλητής διασύρεται μέσα στην έδρα του από την 17η ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος.
Μέσα σε όλα αυτά είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε να ακούμε όλους αυτούς τους ακατανόμαστους speaker με τα ερυθρόλευκα μικρόφωνα να τσιρίζουν σε κάθε βουτιά ότι πρόκειται για πέναλτι ότι κάθε άγγιγμα αντιπάλου είναι για κάρτα και πολλά ακόμα που μας αναγκάζουν να βλέπουμε τηλεόραση και να ακούμε ράδιο.
Βέβαια και εσείς είστε μέσα σε όλο αυτό το ερυθρόλευκο δημιούργημα που ποτέ δεν πρέπει να χάνει και πρέπει όλοι οι διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ του θρύνου.
Σας χαλάει πολύ να βλέπεται το χρυσό σας αγόρι να βουτάει για πέναλτι και να τρώει κάρτα για θέατρο και εσείς να τρώτε τα μικρόφωνα από τα νεύρα σας και να μην μπορείτε να μεταδώσετε ένα αγώνα ηδονής.
Ο καιρός έχει γυρίσματα και όλα πληρώνονται και το γραμμάτιο θα εξοφληθεί στις 4 Μαρτίου.
Μέχρι και σήμερα το ανθρώπινο λάθος ήταν υπέρ σας με ένα πέναλτι όπου η βουτιά είχε ξεκινήσει εκτός περιοχής αλλά μπόρεσε και κράτησε αρκετή ώρα την αναπνοή του ο άγραφος μέχρι που προσγειώθηκε εντός περιοχής,και δυστυχώς για εσάς είστε τόσο λίγοι που η ανυπαρξία σας χωρίς τα σφυρίγματα αντικατοπτρίζει ένα τρίμπαλο από την 17η ομάδα της Γαλλίας.
Η Γαλλική ροζ επανάσταση είναι πλέον γεγονός η κοπέλα από το λιμάνι έκανε για άλλη μια φορα αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα όταν βλέπει ευρωπαίο να ρίχνει άγκυρα στον πειραιά και είναι χωρίς την συνοδεία της ΚΕΔ.
Οι πετεινοί σήμεραν έδειξαν τον δρόμο για την παρέλαση της 4ης Μαρτίου το σάλπισμα το έδωσε ο Οlivie de Saleas όταν άνοιξε το σκορ και μετά ανέβηκε στις οθόνες μας το κλασσικό πλέον κόκκινο Χ του θρύνου της ευρώπης.
Τα παοκτσάκια της Γαλλίας παρέδωσαν την σκυτάλη στον Sorlen και την παρέα του που σε 2 εβδομάδες θα πρέπει να τελειώσουν τους κωμικούς μια και καλή.

Yγ1.Η Γαλλική επανάσταση πήρε σβάρνα και τα Red Kafe του γηπέδου?

Υγ2.Τελικά σπάσατε πολλά ρεκόρ σήμερα….έπεσε το κάστρο…έπεσαν οι καφετέριες του γηπέδου από την Γαλλική επέλαση….και ψάχνουμε να βρούμε πλέον μόνο τα πανιά σας…….που προφανώς ταξιδεύουν μετά από έγκυρες πληροφορίες κατά Γαλλία μεριά….

Ο Ευρών Θα αμοιφθεί…..

Υγ3.Προσοχή στον βουτηχτή Luis…να του γίνουν συστάσεις μην χτυπήσει μόνος του σε κανένα μακροβούτι και δηλώσει πάλι απών στις 4 του Μάρτη γιατί Ο Παυλάκης έρχεται…..και τον Θέλει…είπαμε του έχει κλέψει την καρδιά.

Το Ηθικό δίδαγμα για άλλη μια φορά όσο και να σας πονάει είναι και θα είναι ένα..
………………………………..No Referee No Party No Castle..............

Παίξε 11 εναντίων 11 και με διαιτησία καθαρή και ένα είναι το σίγουρο………
Το παρδαλό κατσίκι θα γελάει Πάντα………….

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ


Ανακοίνωση συντονιστικής επιτροπής συνδέσμων φίλων Π.Α.Ο.Κ

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το διοικητικό σχήμα του απόντα Δρόσου, έχει απογοητεύσει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες οπαδούς και τους έχει οδηγήσει μακριά από τους αγώνες της ομάδας μας.

Η απουσία μας από το γήπεδο, εκλαμβάνεται λανθασμένα σαν ανέχεια σε αποφάσεις της διοίκησης Δρόσου και αδιαφορία μας σε όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ.
Με την ανακοίνωση μας αυτή, θέλουμε να ενημερώσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες, ότι από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε τα όσα λαμβάνουν χώρα στο τμήμα μπάσκετ, έχουμε κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που θα μας δώσουν την όσο γίνεται πληρέστερη εικόνα για τους υπαίτιους της σημερινής κατάστασης.
Έχουμε ήδη καταλήξει σε συμπεράσματα.
Έχουμε πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ότι όσα χρήματα προκύψουν από τις εισπράξεις των υπολοίπων παιχνιδιών θα διατεθούν αποκλειστικά στις υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς τους αθλητές και το προπονητικό team. Από την μεριά μας θα πιέσουμε ώστε αυτές οι διαβεβαιώσεις γίνουν πράξη. Εφόσον δεν τηρηθούν όσα αναφέρουμε, θα κατονομάσουμε τους υπευθύνους με ανακοίνωση μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι, αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα.
Στηρίζουμε τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας μπάσκετ.
Η στήριξη μας αυτή μετουσιώνεται σε πράξη από την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας στις 6μμ στο Παλατάκι και την καθολική μας παρουσία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Καλούμε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό σε συμμετοχή και στήριξη της ομάδας μας.
Ο αγώνας για εξυγίανση και διαφάνεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει.
Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος.

Όλοι στο γήπεδο!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομάδας ΠΑΟΚ Γυναικών

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 , διεξήχθη ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών. Πολιτική της ομάδας μας είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να ασχολούμαστε μόνο με την καλή οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η πολιτική μας έφερε κοντά στις επιτυχίες και μάλιστα με την κατάκτηση τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Την επόμενη ημέρα του αγώνα διαβάσαμε τον αθλητικό τύπο και μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι υπήρχε σχεδόν ένας μονόλογος από πλευράς ΑΡΗ , μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις φαινόταν σαν να είναι ρεπορτάζ του ΑΡΗ. Είναι φυσικό όταν υπάρχει μονόλογος ο αναγνώστης να ερμηνεύει τα γεγονότα και την εξέλιξη του αγώνα όπως ακριβώς τα διάβασε .

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε ότι....

.....η διαιτησία , η οποία όπως γράφτηκε ήταν ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ , έδωσε πέντε κίτρινες κάρτες στην ομάδα μας και μία κόκκινη. Το λεπτό του γκολ μάλιστα παίζαμε με δέκα παίκτριες . Στη φάση δε για την οποία ο ΑΡΗΣ ζήτησε πέναλτι όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι ούτε υποψία για πέναλτι υπήρξε. Σε δυο – τρεις περιπτώσεις μάλιστα οι ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ εκβίαζαν για να δοθεί .Σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητήθηκε η γνώμη μας για την επίμαχη φάση. Μάλιστα στην ΕΤ 3 ακούστηκε η άποψη της ποδοσφαιρίστριας του ΑΡΗ στην οποία υποτίθεται ότι έγινε το πέναλτι , χωρίς όμως να ερωτηθεί και η δική μας ποδοσφαιρίστρια ενώ ήταν παρούσα και θα μπορούσε να πει την άποψη της.
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε την τακτική που θα της έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα .Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο μπορούσαν να διαπιστώσουν πια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και μάλιστα όχι τυχαία αν λάβει κανείς υπόψη του την πορεία και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του πρωταθλήματος όπως επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα μας έχει στα εθνικά μας συγκροτήματα περίπου είκοσι ποδοσφαιρίστριες ενώ η ομάδα του ΑΡΗ μόνο δύο .
Επίσης ένα γεγονός που θέλουμε να καταδικάσουμε είναι ότι μετά την λήξη του αγώνα αθλήτριες του ΑΡΗ από το πυγμαχικό(βάση της μαρτυρίας της παθούσας αλλά και αυτόπτων μαρτύρων) τμήμα επιτέθηκαν σε αθλήτρια του ΠΑΟΚ η οποία ήταν εκτός αποστολής και χωρίς διακριτικά του ΠΑΟΚ την τραυμάτισαν χτυπώντας την με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο στομάχι.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε την πολύ καλή φιλοξενία από πλευράς Διοίκησης του ΑΡΗ στην ομάδα μας...

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

By FcPaok.gr Διαβάστε περισσότερα....

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ


Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το γεγονός ότι για άλλη μια φορά οι δημοσιογράφοι εξ Αθηνών προσπάθησαν να πάρουν τα σκήπτρα από τους ανεγκέφαλους οπαδούς του ποκ που σε κάθε ευκαιρία μας αποκαλούν με τα γνωστά εμετικά αντεθνικά συνθήματα με την ανοχή όπως πάντα της ΚΕΔ και της ΕΠΟ και όλων των υπευθύνων που ασχολούνται με το κακόμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας άσχετα αν δεν αναφέρεται και πολύ οι εφημερίδες των Αθηνών όποτε μια ομάδα της Θεσσαλονίκης και κυρίως ο ΠΑΟΚ κάνει μια μεγάλη νίκη ή πάρει μια σημαντική πρόκριση να κυκλοφορούν με 2 διαφορετικά πρωτοσέλιδα ένα στην Αθήνα όπου θα αναφέρουν το πως κοιμήθικε ο Ντούντου αν η μαμά Ντιόγκο έκανε κάποια δήλωση και ένα διαφορετικό στην Θεσσαλονίκη με διθυράμβους δώρο πυροτεχνήματα και κομφετί με στόχο να πουλήσουν και στις 2 μεγάλες πόλεις.Σε όλα τα θέματα μας θεωρούν πολίτες 2ης κατηγορίας και μας πουλάν κουτόχορτο ξευτιλίζοντας κάθε έννοια της λέξης ενημέρωση.
Δυστηχώς πλέον η χάρη τους έφτασε και στο εμετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ο φίλαθλος την παρασκευή όπου ανακοινώθικε η αποστολή της ομάδας μας για την Λιβαδειά
όπου όπως βλέπεται και στην φωτογραφία αναφέρει ότι ο Μπακαγιόκο μόλις έμαθε ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή,εξοργισμένος μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από την Τουρκία,ναι από την Τουρκία όπως θεωρεί ο δημοσιογράφος που υπογράφει το άρθρο και δεν έχω κανένα σκοπό να αναφέρω εκ νέου το όνομα του.
Βέβαια της μόδας είναι και η κολοτούμπα αν και συνηθίσαμε να την βλέπουμε από την ομάδα της γειτονιάς τώρα ήρθε όπως αναμενόταν και η σειρά της εφημερίδας ο φίλαθλος που όπως αναμενόταν πήγε να καλύψει το συγκεκριμμένο απαράδεκτο άρθρο λέγοντας ότι

και καλά ήταν ο Δαίμονας του τυπογραφείου και η λέξη τούμπα γράφτηκε από λάθος σαν Τουρκία και εδώ λοιπόν εγώ έχω κάποια ερωτήματα με την ελάχιστη λογική που μπορώ να έχω σαν άνθρωπος......
Τούμπα Τουρκία δείτε τα γράμματα ένα ένα πάνω στο πληκτρολόγιο σας και σκεφτείτε μετά από πόσα μπουκάλια ουίσκι θα κάνετε εσείς αυτό το λάθος?
Είναι ένα καλό τεστ που θα το προτείνουμε και σε κέντρα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ γιατί όπως θα δείτε ξεκινούν και οι 2 λέξεις από Του... αλλά μετά το Ρ με το Μ αντίστοιχα στο πληκτολόγιο απέχουν όσο και ο ρούλης απο τον πρώτο του τίτλο με έγχρωμες φωτογραφίες.
Και συνεχίζοντας τις απορίες μου ρωτώντας σε μια εφημερίδα δεν γίνεται έλεγχος πριν δημοσιευτούν τα άρθρα? ή όλα λειτουργούν τόσο αρμονικά και ρομποτικά και μεταφέρονται όλα αυτόματα στο πρωινό φύλλο,
Στις εφημερίδες ο κάθε δημοσιογράφος δουλεύει run and gun?δηλαδή γράφει και φεύγει χωρίς να δει τι γράφει ή είναι τόσο σίγουρος για τις γεωγραφικές του γνώσεις και βασίζεται σε αυτό.
Ως πότε θα μας θεωρείται σαν πολίτες 2ης κατηγορίας και θα ξευτιλίζεται τα πάντα χωρίς ποτέ να πέσουν κεφάλια ή κάποιες πένες να μπουν εκεί που πρέπει?
Όλα αυτά τα λάθη εσείς που κάνετε τις κολοτούμπες καλύτερα και από τον Μελισανίδη γιατί δεν τυχαίνει ποτέ μα ποτέ να γίνουν σε ομάδες της Αθήνας ή από ένα άρθρο σας να θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις είτε ποδοσφαιρικές είτε Εθνικών συμφερόντων σε ομάδες του ΠΟΚ?
Πως γίνεται Ο δαίμονας του τυπογραφείου να συχνάζει μόνο στην Αθήνα?
Επιτέλους θα διακόπτεται ο αγώνας όταν ακούγονται τα ελεεινά συνθήματα αυτών που προπαγανδίζεται και όλοι μαζί παίκτες διαιτητές δημοσιογράφοι κάνετε τα παγώνια και τα ρεπορτάζ είναι αν χτύπησε κανένας παίκτης του θρύνου κλπ?
Δυστηχώς ξέρω ότι αν κρατήσω σε ένα συρτάρι αντίγραφο αυτού του άρθρου και το ανοίξω να το διαβάσω εγώ η κάποιος άλλος σε 40 χρόνια πάλι επίκαιρο θα είναι γιατί ζούμε στην χώρα της ανομίας και του κάνω λέω γράφω απλά....ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Τα συμπεράσματα δικά σας........

ΥΓ.Θα έρθει η μέρα που θα μας βρείτε μπροστά σας....μια φορά θα χρειαστεί κάποιος κάπου κάποια μέρα να ξεφύγει από την λογική και να γίνει άγαλμα στην συνείδηση μας γιατί αφού δεν τηρούνται οι νόμοι θα τους πάρουμε στα χέρια μας και τότε θα βρείς
τον φίλαθλο μπροστά σου....

Περηφάνεια
Αντίσταση
Ονειρο
Κατάκτηση

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

1 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΣIΤΗΡΙΟΥ


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. 0-3
ΣΚΟΡΕΡ 9΄ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ-51΄ΣΟΡΛΕΝ-58΄ΙΒΙΤΣ(ΠΕΝ)

Η ομάδας μας κάνοντας την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση της έφτασε σε ακόμα μία σημαντική νίκη που μας διατηρεί ψηλά στην βαθμολογία και μέσα στο κυνήγι ενός καλύτερου πλασαρίσματος ενόψει των Play-Off.
Αυτή η νίκη ήρθε σε μια περίοδο γκρίνιας μετά από το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα στο Οακα όπου πολλοί νόμιζαν ότι από φέτος δε θα χάναμε ποτέ ξανά ή ότι δεν θα κάναμε ποτέ άσχημη εμφάνιση.Η ομάδα έκλεισε τα στόματα όλων των κακοπροαίρετων των προπονητών της κερκίδας και όλων αυτών που πίστευαν ότι ήρθε η αρχή του τέλους.
Επειδή δυστηχώς γύρω από την ομάδα παραδίδονται μαθήματα προπονητικής σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ μας πολλοί προπονητές ανέφεραν ότι ο Χαλκιάς δεν μπορεί ότι ο Γκαρσία είναι μόνο για ξύλο ο Βερόν περπατάει ο Κονσεισάο είναι 35άρης ο Σάντος φοράει το καφέ σακάκι ο γυμναστής δεν κάνει σωστές ασκήσεις ο Χούτος γιατί δεν είναι στα πλάνα να ξεκινήσει γιατί το ένα γιατί το άλλο αν ήμουν εγώ θα έβαζα τον τάδε δίπλα σε κείνον γιατί παίζουμε με έναν επιθετικό και όχι με 4-4-2 και πολλά ακόμα που ακούσαμε από όλους αυτούς που περιμένουν ένα στραβοπάτημα όπως στο ΟΑΚΑ για να κάνουν επίθεση στα ράδια και στα καφενεία και να παραδίδουν συνεχόμενα μαθήματα της δικιάς τους προπονητολογίας.
Η ομάδα κύριοι σήμερα έδειξε ότι έχει ότι έχει και ο κόσμος μας όπως είπε ο Garcia,έχει αντίδια και μάλιστα μεγάλα γιατί αποτελείται από παίχτες που μπορούν να κλείσουν στόματα και να φτάνουν σε μια επιβλητική νίκη σε μια έδρα που μέχρι τώρα μόνο ο βάζελος είχε περάσει και εμείς περάσαμε στο ρελαντί με το ίδιο καφέ σακάκι τον ίδιο γυμναστή με τον Musli μοναδικό προωθημένο τον 35άρη Sergio να αλωνίζει και να πετυχαίνει το 1ο γκολ και να δίνει την ασσίστ στο 2ο και για ένα ακόμα παιχνίδι έναν Pablo Garcia απροσπέλαστο και αλάνθαστο σε πάσες και κοψίματα και μια ομάδα από την οποία δεν υστέρησε κανείς,σε ένα παιχνίδι που από το 60΄κάναμε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.Αυτή η νίκη έκλεισε πολλά στόματα για πολλούς και απλά για όλους εμάς τους υπόλοιπους ήταν μια ακόμα χαρά από την ομάδα που εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε και στις χαρές και στις λύπες γιατί σε μέρες σαν την σημερινή δεν αγαπάς πιο πολύ τον ΠΑΟΚ και όταν χάνεις τον αγαπάς λιγότερο και τον λασπώνεις.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ γιατί απλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόδα είναι κίνημα ιδεολογία τρόπος ζωής.
Και σήμερα ακόμα βγήκαν και βρήκαν να πουν γιατί ο Σάντος δεν έβαλε το Χούτο πιο νωρίς γιατί δεν βάλαμε 4ο γκολ γιατί δεν ξεκουράστηκαν κάποιοι κλπ.
Εγώ ξέρω ότι επί 21 αγωνιστικές είμαστε σταθερά στην 2η θέση και τώρα στην 22η ακόμα είμαστε με παιχνίδι παραπάνω,είμαστε στους 8 του κυπέλλου με αβαντάζ σκορ από το πρώτο παιχνίδι έχουμε εξασφαλίσει τον πρώτο στόχο που έιναι η ευρώπη και μέσω ενός καλού πλασαρίσματος στα paly-off θα προσπαθήσουμε για κάτι παραπάνω.Είμαστε 1 βήμα πριν τον πρωταθλητισμό που πέρσι όλα αυτά ήταν όνειρα θερινής νυκτός και όλα αυτά τα έχουν πετύχει αυτοί οι παίκτες με αυτο το προπονητικό και διοικητικό team οπότε όποιος από όλους τους προπονητές που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ μπορεί και έχει την σιγουριά ότι θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα μας και θα μας πάει ένα βήμα πιο πάνω από εδώ που είμαστε τώρα Μικράς Ασίας 1 στο γήπεδο της τούμπας να δώσει βιογραφικό.
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την σημερινή εμφάνιση και την νίκη που μας έδωσε ακόμα 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.
Το Σάββατο στις 7 η ομάδα μας υποδέχεται τον Ηρακλή και όλοι θα είμαστε εκεί να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς.Τον δρόμο για την κορυφή.
ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

ΥΓ1.Απο το να παραδίδεις μαθήματα προπονητικής παρέδωσε καλύτερα μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνοπαδούς μας μαθήματα κερκίδας.Πληροφορίες όπου παίζει ο Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ2.Αναμένουμε ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Παε Λεβαδειακός για την μεγάλη οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε για άλλη μια φορά ο Λαός του ΠΑΟΚ σε αυτούς που μας εκμεταλεύτηκαν με την ανοχή των αρμόδιων αρχών.
Πληρώσαμε την τρέλα μας και εσείς πληρώσατε με 1 γκολ για κάθε 10εύρω του εισητηρίου!

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ......ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Θα σε καμαρώνω όταν θα πετάς ψηλά,θα σε φροντίζω όταν θα πληγώνεσαι.....
και σήμερα ΠΑΟΚ μου σε καμάρωσα γιατί σε γούσταρα.....

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Λοιπόν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας όπου δοκιμάζεται στην εξωτική Λειβαδειά σε μια δύσκολη έδρα όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα.Η ομάδα μας ετοιμάζεται για αυτό το δύσκολο παρά τις απουσίες που θα έχουμε για ακόμα ένα παιχνίδι λόγω τραυματισμών κυρίως όπου ο Μάρκος Αντόνιο έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Δάρλας θα εκτίσει την πρώτη από τις 2 αγωνιστικές που έχει τιμωρηθεί λόγω καρτών και έπεται συνέχεια.
Στα θετικά είναι η επιστροφή των Ιβιτς και Σνάουτσνερ και από ότι μαθαίνουμε έφτασε η ώρα και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον δικέφαλο του Λάμπρου Χούτου.
Ο λαός για ακόμα μια φορά θα δώσει δυναμικό παρόν στην βοήθεια κατάκτησης ακόμα 3 βαθμών που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας.
Η Παε ΠΑΟΚ παρέλαβε και διαθέτει τα εισητήρια για τον Σαββατιάτικο αγώνα στην εκπληκτική τιμή των 30 και 35 ευρώ αντίστοιχα που είναι μια ευγενική προσφορά της Παε Λεβαδειακός στην προσπάθεια της να καλύψει το φετινό μπάτζετ της ομάδας.
Ως οπαδοί του ΠΑΟΚ ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στην θέση να εκμεταλευτούν την αρρώστια μας για αυτή την ομάδα και να κρατήσουμε ακόμα μια ομάδα οικονομικά ζωντανή παρακολουθώντας την δικιά μας.
Σας φάνηκαν οι τιμές υπερβολικές?γιατι?
Στο ειδικό φυλλάδιο ενημέρωσης αυτών που θα βρεθούν στην Λειβαδειά αναφέρει χαρακτηριστικά.
Κάτοχος εισητηρίου 30ευρώ.
Θα ρθείτε ποδαράτοι από τα χωράφια τα γνωστά με τα αγκάθια,προσοχή κατά την διέλευση σας σε αγελάδες που μπορεί να τρέξουν προς το μέρος σας όπως και σε πρόβατα κλπ.
Θα μπείτε στο πέταλο του γηπέδου της εξωτικής Λειβαδειάς και θα καθήσετε πάνω πάνω στις κερκίδες γιατί χαμηλά δεν υπάρχει ορατότητα και υπάρχουν μπάζα και πολλά ακόμα που θα σας εμποδίζουν να παρακολουθείτε τον αγώνα.
Σας παρακαλούμε να μην φωνάζεται πολύ και να αγοράζεται οτιδήποτε θελήσετε μόνο από το κυλικείο του σταδίου και όχι από καντίνες για να πάνε και αυτά τα έσοδα στην ομάδα μας.Οι τιμές είναι ειδικά διαμορφωμένες για αυτό το παιχνίδι.
Μετά το ματς θα έρθουν μαζικά τρακτέρ να σας πάνε μέχρι την άσφαλτο όπου θα σας περιμένουν τα πούλμαν να γυρίσετε στην Θεσσαλονίκη.
Κάτοχος εισητηρίου 35ευρώ.
Θα έρθουν να σας παραλάβουν ειδικά 4κίνητα αυτοκίνητα από τα πούλμαν και θα σας αφήσουν στην κεντρική θύρα του Livadeia Arena.
Θα μπείτε μέσα στο γήπεδο στο 2ο διάζωμα όπου θα σας περιμένει γεύμα στα εστιατόρια πολυτελείας του γηπέδου και αφού τελειώσετε με το φαγητό θα ανεβείτε με τα ασανσέρ στο διάζωμα όπου και θα δείτε το παιχνίδι από τα θερμαινόμενα καθίσματα.
Παραγγελίες για οτιδήποτε θα μπορείτε να δίνετε και κατά την διάρκεια του αγώνα στις κοπέλες που θα σερβίρουν στην κερκίδα.
Στο ημίχρονο προαιρετικά θα υπάρχει χώρος χαλάρωσης με μασάζ και μετά το τέλος του αγώνα θα έρθουν πάλι τα ειδικά 4κίνητα αυτοκίνητα να σας παραλάβουν και να σας οδηγήσουν στα πούλμαν της επιστροφής για Θεσσαλονίκη.
Σε όλα τα παραπάνω θα έχετε την συνοδεία από τα γνωστά 40 παλικάρια της Λειβαδειάς.
Όπως καταλάβατε οι ανέσεις είναι πολλές για αυτούς που θα δώσουν 35ευρώ.
Θα μπορούσαμε βέβαια με αυτά τα λεφτά να δούμε ένα παιχνίδι Real Barcelona και τους Messi Eto Henry Van Nistelroy Raul
αλλά κάποιοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ για μας είναι πάνω από όλα και το εκμεταλεύονται,οπότε λοιπόν θα δούμε είτε έτσι είτε αλλιώς την ομάδα μας να παίζει με τον Ντιμπαλά τον Κατσικογιάννη τον Μοντόγια και τα άλλα παιδιά.
Ελλάς το μεγαλείο σου για άλλη μια φορά συνεχίστε να τους αφήνετε ανεξέλεγκτους να παίζουν με την τρέλα μας.
Τουλάχιστον κάντε το 40ευρώ να κολάει και το 1ευρώ για κάθε παλικάρι γιατί έτσι όλο και κάποιοι θα μείνουν νηστικοί.

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ


Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ. 3-0
Άσχημη εμφάνιση για την ομάδα μας στο Ολυμπιακό στάδιο και πρωτοφανής ήττα για τα δεδομένα της φετινής δουλειάς που έχει γίνει κυρίως στον αμυντικό τομέα.
Ήταν η πρώτη ήττα με 3 γκολ παθητικό και άλλη μια άσχημη εμφάνιση σε ντέρμπι στο λεκανοπέδιο.Όλα τα παραπάνω δεν μας πτοούν συνεχίζουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας καθώς έχουμε επαναλάβει κι άλλες φορές τον στόχο της διοίκησης που είναι η έξοδος στην ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου.
Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική χρονιά στην οποία η ομάδα μας μετά από 21 αγωνιστικές έπεσε από την 2η θέση,πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήρθε η καταστροφή,απλά χτύπησε το καμπανάκι της αφύπνισης για πολλούς οι οποίοι νομίζουν ότι η ομάδα από φέτος θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι άσχημες εμφανίσεις και το κακό παιχνίδι κάποιων παιχτών και δεν θα σταθούμε στην ευθύνη του Κώστα Χαλκιά κυρίως στο 1ο γκολ γιατί όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε.Κανέναν δεν κάνουμε Θεό αλλά και σε κανένα δε φορτώνουμε μια ήττα.Όλοι οι παίχτες ήταν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια στα τελευταία συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο και από την στιγμή που δεν έχουμε 2 ισάξιες 11άδες για να φρεσκαριστεί η ομάδα σε συνδυασμό με τους συνεχόμενους τραυματισμούς επιβαρύνονται οι ίδιοι παίχτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο,χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για τα πολλά ατομικά λάθη που γίνανε σήμερα.
Μέσα σε όλα αυτά και σε γενικές γραμμές κανείς δεν είναι ευχαριστημένος αλλά δεν ήρθε η καταστροφή,όπως έρχονται οι νίκες θα έρθουν και οι ήττες με εμφανίσεις όπως η σημερινή που η ομάδα δεν είχε ούτε πάθος ούτε αντοχές για κάτι παραπάνω.
Ψηλά το κεφάλι και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του Σαββάτου στις 16.45 στην Λειβαδειά εκεί όπου η νίκη επιβάλλεται έτσι ώστε να κρατηθούμε στις ψηλές θέσεις στην προσπάθεια ενός καλύτερου πλασαρίσματος ενόψει τον Play Off εκεί όπου θα παιχτούν τα πάντα για την τελική κατάταξη.
Η ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο κύπελλο uefa που θα είναι από την νέα χρονιά ένα μικρό Champions League με πάρα πολλά κέρδη και με αρκετά παιχνίδια εφόσον βέβαια μπούμε στους ομίλους.
Στα Play Off θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω,και το παιχνίδι της χρονιάς είναι ο επαναληπτικός του κυπέλλου μέσα στο καραισκάκη εκεί όπου εφόσον περάσουμε θα έχουμε πετύχει και τον 2ο φετινό μας στόχο την παρουσία μας στον τελικό κυπέλλου εκεί όπου θα αναφερθούμε εκτενέστερα όταν έρθει η ώρα.
ΠΑΟΚ είμαστε και στις νίκες και στις ήττες και ανεξαρτήτου αποτελέσματος με την ίδια τρέλα συνεχίζουμε για την ομάδα μας γιατί αυτό που αγαπάς στα δύσκολα το στηρίζεις πιο πολύ.

''Θα σε καμαρώνω όταν θα πετάς ψηλά,θα σε φροντίζω όταν θα πληγώνεσαι''

Είσαι Π.Α.Ο.Κ σκέψου Π.Α.Ο.Κ. ζήσε Π.Α.Ο.Κ.

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 1-0 Λοιπόν με χρυσό σκόρερ τον αρχηγό Sergio Conceicao που ξεπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το περσινό γραμμάτειο από τον κηπουρό του Πειραιά ο οποίος έμεινε άγαλμα στο αριστουργηματικό πλασέ του s=Sergio την ώρα που η Τούμπα φλεγόταν για άλλη μια φορα....
Λαός ανεπανάληπτος Λαός μοναδικός,ασύγκριτος που υποκλίθηκε μπροστά του άλλη μια φορά όλη η φίλαθλη Ελλάδα όπως και ο αρχηγός μετά το γκολ μπροστά στην θύρα 4.
Πάνω από 32.000 κόσμος γέμισε το γήπεδο της Τούμπας από άκρη σε άκρη και όλοι μαζί δημιουρήσαμε μια καυτή ατμόσφαιρα με 100άδες πυρσούς χαρτάκια τύμπανα σημαίες και με βασικό όπλο την φωνή μας και την αποφασιστικότητα των παιχτών κάναμε το 1ο βήμα για την πρόκριση.
Όλοι θα θέλαμε και ένα 2ο γκολ αλλά έστω και με το 1-0 η ομάδα μας κάνει να χουμε την σιγουριά της πρόκρισης μέσα στο τηγάνι εκεί όπου στις 4 Μαρτίου δίνουμε ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.
4 Πράγματα θα μείνουν στην ιστορία από αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι το απόλυτο ντέρμπι του Ελληνικού ποδοσφαίρου η κόντρα του Βορρά με τον Νότο.
Το πρώτο και καλύτερο είναι τι άλλο η καταπληκτική παρουσία του κόσμου μας που παρέδωσε μαθήματα κερκίδας δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα και επειδή τα λόγια είναι περιττά όταν αναφέρεσαι στον κόσμο του ΠΑΟΚ ας μιλήσουν οι εικόνες....
στο αφιέρωμα που ακολουθεί στα videakia κάτω από τα άρθρα.
Νούμερο 2 που θα μείνει στην Ιστορία είναι το μοναδικό και σπάνιο σε εκτέλεση γκολ του Sergio Conceicao ένα γκολ που συνήθως βλέπουμε σε μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα
ένα γκολ που άφησε τον κηπουρό άναυδο και μας έστειλε στα ουράνια....
3ο της σειράς που σχετίζεται άμεσα με την καταπληκτική κερκίδα κάτι που παραδέχτηκαν όσοι παίχτες μίλησαν στις κάμερες και από τις 2 μεριές ήταν ότι δεν μείναν μόνο στα λόγια μερικοί από αυτούς,καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά
γνωστός και ως Παλτοσάιρ εκτός του ότι δεν έβλεπε το ματς και κοιτούσε άναυδος την κερκίδα....

δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά με κάμερα αλλά και με το κινητό του τράβηξε αμέτρητα videakia και φωτογραφίες και επειδή θα έφτανε και η στιγμή που θα ζητούσε από κάποιον συμπαίκτη του να τον βγάλει φώτο με φόντο την Θύρα 4 που κουνιότανε συθέμελα όπως και όλο το γήπεδο κάπου εκεί λοιπόν του έκοψε την χαρά ο Τζόρτζεβιτς με τον Κηπουρό που φάνηκε να του είπανε ΄΄Τι κάνεις είσαι τρελός?΄΄
Με τον Παλτοσάιρ να απαντάει....''Ι Have Madness In My mind,my camera is full,
the crowd is fantastic,shut up and look.....
4o και τελευταίο που έμεινε στην ιστορία από αυτό το παιχνίδι είναι ότι όλοι μας μάθαμε μετά το παιχνίδι ότι βρέθηκε επιτέλους ο Luis Diogo ο οποίος είχε γίνει Luis μετά την κλήρωση του κυπέλλου...Τον Βρήκανε στην αγκαλιά της μαμάς του κλειδωμένους σε ένα σπίτι απόμακρο στο δάσος όπου βλέπανε το παιχνίδι στον καναπέ του σπιτιού με την μαμά Diogo να του κρατάει το χέρι.
Στο σπίτι βρέθηκε και η επιστολή όπου αντίγραφο της έστειλε ο Luis στον Ernesto Valverde πριν το ματς όπου έλεγε...
Coach κάτι συνέβη εδώ και λίγες μέρες....αδιαθέτησα....βλέπω άσχημα όνειρα......

Είμαι σε ένα σπίτι απομακρυσμένο...πρέπει να μείνω κάποιες μέρες μακριά απο τα γήπεδα και ιδίως απο την Θεσσαλονίκη....
πες ότι είμαι κουρασμένος από τα πολλά παιχνίδια και εγώ υπόσχομαι στον αγώνα ζωής και θανάτου της κυριακής με τον Πανθρακικό θα είμαι παρόν αλλά τώρα για το καλό όλων μας μη με πάρεις αποστολή για Τούμπα...όχι για μένα για την φουκαριάρα την μάνα μου.
Σε ευχαριστώ Luis.

Tα συμπεράσματα δικά σας....
Ο Pablo δυστηχώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση που δεν είδε το χρυσό αγόρι που του έχει κλέψει την καρδιά και όλοι ευελπιστούμε 4 Μαρτίου να γίνει η καυτή επανασύνδεση και να μην είναι τότε ο Diogo στο Ρίο για δυλειές την ώρα που ο Pablo θα είναι στο Καραισκάκη...
Ηταν τόσο χάλια που ύστερα από πληροφορίες ακόμα και να έβαζε γκολ δεν θα το πανυρήριζε θα πήγαινε προς τον πάγκο του δαφνοστεφανωμένου gay και θα έδειχνε τη φανέλα που φορούσε από κάτω η οποία έγραφε NO DIOGO NO PARTY......
Τα χρόνια της μιζέριας και των λαμόγιων τελείωσε...το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και πλέον ο δρόμος για την κορυφή έχει ανοίξει...
αυτά που ξέρατε τελείωσαν,τα χρόνια που μας φτάσανε στο σημείο μηδέν περάσανε,
πλέον θα κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο
ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα....

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ PABLO


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.15 ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΔΡΑ
ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΟ,ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,
ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ,ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ.

Π.Α.Ο.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα καθώς αυτή η κόντρα είναι το απόλυτο ντέρμπι του Ελληνικού ποδοσφαίρου,η μάχη του Βορρά με τον Νότο η αντιμετώπιση αυτών που μας στέρησαν πρωταθλήματα και κύπελλα,η ομάδα που όταν την ανέλαβε ο κόκκαλης το πρώτο πράγμα που του ζήτησαν οι εκπρόσωποι της θύρας 7 ήταν να περάσουν από την Τούμπα το γήπεδο που επί 23 χρόνια γυρνούσαμε ακατάλληλες ταινίες με πρωταγωνίστρια την ομάδα τους και για να φτάσει σε σημείο να το πετύχει γίνανε όργια με διατητές επόπτες και παρατηρητές.
Αγώνας κυπέλου την τετάρτη λοιπόν όπου η ομάδα μας υποδέχεται την παε ολυμπιακός την ομάδα των ποδοσφαιριστών που έχουν για σωματοφύλακες τις μάνες τους καθώς όπως είδαμε στην περίπτωση diogo όποιος κάνει κάτι στον κανακάρη του Πειραιά θα έχει να κάνει με την μάνα του καθώς έτσι γίνεται το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην παε ολυμπιακός.
Μετά τις απειλητικές δηλώσεις της μαμάς diogo μετά τον αγώνα πρωταθλήματος ότι αν πιάσει στα χέρια της τον Pablo δεν ξέρει τι θα του κάνει,ήρθαν στην επιφάνεια και οι δηλώσεις του Τάσου Κάκου ότι αν είχε πιστόλι θα σκότωνε τον Pablo.
Αυτό που έλειπε όμως για να γίνει το σχέδιο εξόντωσης του Pablo πραγματικότητα ήταν το 5ο πρόσωπο που ζητούσαν για συνεργάτη και το βρήκαν στα μάτια της μαμάς Dudu η οποία σε έξαλλη κατάσταση από τον αγώνα πρωταθλήματος θυμάται τον γιο της να σηκώνεται στον ύπνο του υπνοβατώντας και να τρέχει φωνάζοντας
''όχι Pablo πλάκα έκανα'' κατάσταση η οποία για να ξεπεραστεί από τον Dudu χρειάστηκε να ακολουθήσει ειδική θεραπεία που του συνέστησε ο γιατρός του ολυμπιακού να τρέχει μόνος στο δάσος με καπέλο που στην προέκταση του είχε φωτογραφία του Pablo και να φωνάζει ανά 5΄
''ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ..Eίμαι ο Dudu και είμαι καλά''
Το σχέδιο λοιπόν στην τελική του μορφή περιλάμβανε....
1)Diogo στο ρόλο δολώματος













2)Μαμά Diogo γνωστή και ως ''Τιμωρός''

3)Τάσος Κάκος με πιστόλι στον ρόλο του εκτελεστή
4)Dudu στον ρόλο του Run and gun καινούριου συστήματος εκτέλεσης όπου εκτελείς και sprintareis και πήρε τη θέση λόγω προυπηρεσίας....
5)Μαμά Dudu ως αρχηγός αποστολής του Ολυμπιακού
Όλοι οι παραπάνω συντέλεσαν στην δημιουργία της οργάνωσης ''Talk And Run''
η οποία έχει έδρα στον Πειραιά όπου αναζητείται και η γιάφκα της οργάνωσης.
Το σχέδιο ήταν προμελετημένο καθώς το μεγάλο χτύπημα σχεδιαζόταν για τον αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο της τούμπας,
έτσι όλοι μαζί στην συνέλευση που έγινε και παρακολούθησαν τον αγώνα ρούλη-ΠΑΟΚ
παρακαλούσαν να περάσει η ομάδα της γειτονιάς μετά και την κλήρωση του κυπέλου.
Για κακή τους τύχη όμως όλα πάγωσαν μέσα τους όταν στην φάση του 55΄με τον Pablo Garcia και τον παταφρίτας Nachos έγινε γνωστό ότι ο Pablo δεν άπλωσε το χέρι του γιατί κοιμάται και ξυπνάει με τον Diogo στη σκέψη του αυτόν που του έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν.
Ο Καράμπελας σαν μεσάζοντας σιγούρεψε το ραντεβού και το προξενειό ήταν γεγονός....
O Pablo στις 4 του μήνα θα έβλεπε το χρυσό αγόρι του Πειραιά πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν όλοι και ειδικά η οργάνωση ''Talk And Run''
Τα πλάνα άλλαξαν......Το κακό ήρθε πολύ πιο γρήγορα.......
Κάποιοι ήταν απροετοίμαστοι για το ραντεβού αυτό.....τους έλουσε κρύος ιδρώτας....
Υπαίτιος όλων για άλλη μια φορά ο Καράμπελας αυτός που εκτός από το 39ο κεράκι γενεθλίων της ομάδας της γειτονιάς την ώρα που έστελνε την ομαδούλα του στα τάρταρα έφερε τον Dudu σε κατάσταση σοκ,καθώς τον έπιασαν ξαφνικά σπασμοί και σε κατάσταση σοκ άρχιζε να φωνάζει Pablo Pablo Pablo no no....η θεραπεία δυστηχώς πήγε στον αέρα
και μετά από αυτό το γεγονός σε νέα επίσκεψη στο γιατρό πάρθηκε η τελική απόφαση.....να έρθει στο γήπεδο της Τούμπας παρά τα παρακάλια του να μην τον πάρουν στην αποστολή αλλά να κάτσει στον πάγκο και παίρνωντας τα ηρεμιστικά του να βλέπει τον Pablo έξω από τον αγωνιστικό χώρο μήπως και μπορέσει να συνηθίσει την παρουσία του και ξεπεράσει τους φόβους του και τις αυπνίες του,συμπαραστάτης στον Dudu θα είναι η μαμά dudu η οποία στην νέα θεραπεία οφείλει σε όλη την διάρκεια του αγώνα να έχει ανοιχτή συνομιλία μαζί του(δεν θα παρεβρεθεί στην τούμπα λόγω ηλικίας)μιας και ο μικρός dudu θα είναι με handsfree και θα ακούει τα λόγια της μαμάς που θα τον κρατάν ήρεμο.
Στα υπόλοιπα στελέχοι της οργάνωσης Talk And Run στο μέτοπο Diogo είχαμε ταραχή συγκίνηση δάκρυα χαράς για την επανασύνδεση Diogo Pablo τα οποία φόρτισαν την κατάσταση υπερβολικά....τα πρώτα λερωμένα σορτσάκια ήταν γεγονός.....
Η σκέψη και μόνο της αγκαλιάς του Pablo έφερνε ταραχή και ρίγος.....












Ο γνωστός και καθόλου τυχαίος σαν όνομα LUIS DIOGO έγινε luis και παρά το γρήγορο ραντεβού που με τόση αγάπη και χαρά έκλεισε ο Καράμπελας το χρυσό αγόρι του Πειραιά δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμο να δει από κοντά τον Θείο Pablo και ζήτησε παραπάνω χρόνο τουλάχιστον μέχρι το ματς του πρωταθλήματος......
Από έγκυρες πληροφορίες σε τετ α τετ που είχε με τον ερνέστο του είπε
΄΄coach δε θέλω να πάω τούμπα...όχι για μένα για την φουκαριάρα την μάνα μου....
Συμπαραστάτρια στην δύσκολη απόφαση του Luis Η Μαμά Diogo η οποία έβγαλε και άφησε στο τραπέζι την εξάρτηση τους πυροκροτητές καθώς και τα σακίδια εκστρατείας που είχε ετοιμάσει για την Τούμπα μαζί με μια κούτα πάνες του μικρού Luis....
Το ραντεβού το ματαίωσαν φέρθηκαν σκάρτα και άτιμα στον Pablo που χαράμισε τον Nachos Patafritas για χάρη τους.....
Έκτακτη αποστολή αυτοκτονίας ανέλαβε ο Κάκος ο οποίος ανέλαβε παρά τις αντίξοες συνθήκες να εκτελέσει την αποστολή μόνος του......
εκτέλεση όνομα και πράγμα?θα φανεί!!!!!!
Δεν έρχεται κανείς...Γιατί?.......Αφήσατε τον Pablo μόνο....Γιατι?

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ....ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ....
ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.....ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ....
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟΥΜΠΑ

ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 21.15 ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΔΡΑ

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=Br_d8p1rbPc

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΣ

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ.... Διαβάστε περισσότερα....

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου